Wie zijn wij

giacomo@adore-vastgoed.nl

Samen bereik je meer en kom je verder

Giacomo de Borst

Ik ben Giacomo de Borst. Geboren in Assen, opgegroeid in Friesland en ik heb gestudeerd in Groningen. Ik heb gewerkt in Groningen en Emmen en woon nu alweer jaren in Assen. Ik ben een  echte noordeling en ken de mentaliteit, begrijp de mensen en heb hart voor de ontwikkeling van onze regio.

Vanuit mijn passie voor het realiseren van uitdagende projecten in, en mijn betrokkenheid bij de hele regio, heb ik mij bijna 15 jaar ingezet voor de firma Rottinghuis in Groningen en Koenen Bouw in Emmen. Beiden zijn regionale bedrijven van VolkerWessels. De functie als hoofd projectontwikkeling en hoofd commercie binnen deze bedrijven bracht mij een uitgebreid netwerk in de regio en ruime ervaring in een grootzakelijke en politieke werkomgeving. Omdat ik me verder wilde professionaliseren heb ik in die periode ook mijn Master of Real Estate (MRE) studie in Groningen succesvol afgerond.

Mijn kennis, ervaring en netwerk, gecombineerd met mijn enthousiasme, ideeën, focus en prestatiedrang, hebben ertoe geleid dat ik een eigen bedrijf wilde starten. En naar mijn idee kan dat met niemand beter dan met Hans. Wij vullen elkaar aan en kunnen gezamenlijk het complete pakket van vastgoedadvies, -ontwikkeling en – realisatie bieden.

Voor mijn opdrachtgevers wil ik uitdagende plannen initiëren en een bijdrage leveren aan strategische vraagstukken en visievorming rond regionale ontwikkeling. De winst zit volgens mij in het gezamenlijk bereiken van het doel. Samen bereik je meer en kom je verder is mijn motto, waarbij open communicatie en onderling vertrouwen tussen partners als katalysator en versneller werken.

Ik ga graag verder met je in gesprek? Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak.

hans@adore-vastgoed.nl

Ik ga voor een eindproduct waar zowel de opdrachtgever als wijzelf trots op mogen zijn

Hans Rass

Ik ben Hans Rass. Geboren in Groningen en al meer dan 25 jaar woonachtig in Zuidlaren. Vanuit het noorden van het land heb ik voor diverse ontwikkelende bouwbedrijven gewerkt. Ik heb een grote passie voor bouwen en heb een noordelijke mentaliteit.

Na mijn studies Bouwkunde en Technische Bedrijfskunde ben ik begonnen aan de uitvoerende kant en al snel doorgegroeid naar leidinggevende functies.  Ik ken alle facetten van het bouwproces en heb geleerd dat een goed bouwproces altijd begint met een helder ontwikkelproces.

Ik werk vanuit mijn kennis en ervaring, gecombineerd met mijn centrale uitgangspunten: onderling respect en wederzijds vertrouwen. Deze combinatie zorgt ervoor dat het ontwerp, proces, budget en de uiteindelijke realisatie van het project, volledig voldoen aan uw ideeën en ambities als opdrachtgever. Ik zorg er samen met u voor dat we het gehele proces efficiënter en effectiever doorlopen, met een positief effect op de kwaliteit en het budget.

Hoewel ik van oorsprong een technische en financiële insteek heb, staan leefbaarheid en gebruikswaarde van een project voor mij centraal. De keuze van het starten van een bedrijf met Giacomo is niet toevallig. Samen kunnen wij het gehele proces begeleiden, van begin tot eind: ADvies, Ontwikkeling en REalisatie. Graag tot ziens bij ADORE!

robert@adore-vastgoed.nl

Samen kwaliteit creëren motiveert mij

Robert Hingstman

Mijn naam is Robert Hingstman, ik ben geboren in Groningen en woon sinds een paar jaar met mijn gezin in Peize. Na mijn studie hbo bouwkunde ben ik voor Strukton als uitvoerder aan de slag gegaan op Schiphol. Vanuit de wens om weer terug te keren naar het noorden ben ik vervolgens bij Rottinghuis gaan werken, een regionaal bedrijf van VolkerWessels Noord. Na de utiliteitsbouw, deed ik hier als uitvoerder ervaring op in de woningbouw.

In de uitvoering heb ik geleerd waar kansen en uitdagingen liggen in de realisatiefase van het bouwproces. Een optimaal bouwproces komt mede door een goede samenwerking en integraal werken tot stand.
Daarmee is het essentieel om de wensen en behoeften van alle betrokken partijen inzichtelijk te hebben.

Vooral de klant, de afnemer van een ontwikkelvraagstuk, is hierin bepalend. Vanuit dit inzicht, zag ik kans om dit te optimaliseren en groeide ik binnen VolkerWessels Noord door als kopersbegeleider.
Een kopersbegeleider is vanaf de verkoop tot en met de oplevering van een woning de schakel tussen de klant en het bouwproces. Ik heb hierbij ervaren dat een goede communicatie doorslaggevend is voor een optimaal bouwproces en tevreden klanten.

Vanuit mijn interesse in het optimaliseren van bouwprocessen en het creëren van meerwaarde aan een locatie middels ontwikkeling van vastgoed, ben ik begin 2022 gestart bij Adore Vastgoed.
De ervarenheid die ik heb opgedaan vanaf de bouwplaats tot aan het begeleiden van kopers, zet ik met enthousiasme in om meerwaarde te creëren binnen het team, maar bovenal voor een tevreden klant.

TWEE ACHTERGRONDEN KOMEN TOT ÉÉN VISIE.

Betrokken

 • Bij mens en maatschappij
 • Bij opdrachtgevers en partners
 • Bij ons milieu en onze toekomst
 • Hands-on met passie en drive

Betrouwbaar

 • Geen loze beloftes
 • Heldere afspraken
 • Open communicatie
 • Verantwoordelijk voor hele proces

Bekwaam

 • Ervaren en deskundig
 • Uw ambitie kunnen vertalen
 • Kennis voor onderbouwd advies
 • Risicomanagement

CONTACT

Wij maken van
uw ambitie
onze uitdaging

ADORE VASTGOED B.V.
Bezoekersadres:
Afrikaweg 33,
Assen

Laat hier een bericht achter

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]